Du & Din Hund     

Nedan kan du läsa om nyheter på gång, har du frågor? Tveka inte att ringa eller maila.

I Anders Hallgrens nya bok, Rädda, Arga och Stressade Hundar, förekommer stav- och skrivfel i texten p g a problem med korrektur vid utgivningen. Hittar ni felaktigheter var vänliga kontakta Ginger Sundin Hallgren 0738246364.

Jag samarbetar med studiefrämjandet.

Nu är jag licensierad att genomföra kurs med inriktning mot HMT samt genomföra test. Man kan även  prova på att klara testet utan att först gå kurs. Klarar man inte testet har man ändå fått veta vad man behöver träna mera på. HMT har en egen flik under kurser. Maila eller ring om något är oklart. Där finns även en länk till HMT´s egen hemsida. 

Djurambulansen i Göteborg är en stiftelse som arbetar för att hjälpa djur i nöd. De samarbetar med polis och räddningstjänst för att skadade djur ska få vård så fort som möjligt. Ett medlemskap i djurambulansen betyder inte bara en god gärning utan ger dig även rätt till två akuta djurtransporter per år. Inom kort kommer du att kunna teckna ditt medlemskap via Du & Din Hund. Läs mera här,- www.djurhjalp.se

Triebball,- Eller Bollvallning som vi säger på svenska, är en rätt ny hundsport här i sverige. Sporten kommer från Tyskland och är tänkt att vara en rolig aktivering för i första hand vallhundar    Jag tror att det här kan vara roligt för alla hundar. Ytterligare en hundsport som bygger samarbete mellan hund och ägare. Jag kommer att starta den första kursen efter julhelgerna. Håll utkik på hemsidan.